Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Νέα Παραλία για 14 ημέρες

Παραλία Θεσσαλονίκης
Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Η κυβέρνηση αρνούμενη να πάρει τα μέτρα που έχει ανάγκη ο λαός, περιορίζεται μόνο σε νέες απαγορεύσεις. Από σήμερα κλείνει η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για 14 ημέρες. Από χθες επιστρατεύει «δημοσιογράφους» για να κουνάνε το δάχτυλο στο λαό. Στόχος… ο λαός φταίει για την πανδημία. Δεν είναι υπεύθυνος… ατομικά!

Η νέα απαγόρευση

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου περιορίζεται η κίνηση των πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Η απόφαση λήφθηκε μετά από σχετική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. 

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε ο περιορισμός της κίνησης πολιτών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η έναρξη ισχύος είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, «Παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις για περιορισμένες και μόνο για ζωτικής ανάγκης μετακινήσεις, δυστυχώς η έκκλησή μας δεν έγινε αντιληπτή. Η μη τήρηση των μέτρων και των κανόνων περιορισμένης μετακίνησης φέρνει νέα, δυστυχώς πιο αυστηρά μέτρα».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει και το παλιό κομμάτι της παραλίας.

Δείτε ακόμα...