Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη, με Τσίπρα και Γεννηματά

Μητσοτάκης
Πηγή: Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο πρόβλημα του κορονοϊού. Επικοινώνησε, επίσης, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κ. Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο, απάντησε στις ερωτήσεις του και τόνισε ότι οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία.

Και οι δύο τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Η κ. Γεννηματά σημείωσε: “Στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που προτείνουν τα αρμόδια όργανα με τους ειδικούς  επιστήμονες”. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, επεσήμανε το πρόβλημα με την Εκκλησία, ενώ ζήτησε μέτρα ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αναφέρθηκε, τέλος,στην “κρίση” που έχει ξεσπάσει στην οικονομία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορονοϊό, θα έχει σήμερα Τρίτη τηλεδιασκέψεις με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε ακόμα...