Τίνα Κουζιάκη: Στις 9 Ιούνη ο κόσμος να πάει στην κάλπη και να ενισχύσει το ΚΚΕ

Στις 9 Ιούνη ο κόσμος να πάει στην κάλπη και να ενισχύσει το ΚΚΕ, τόνισε η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 5 Ιούνη σε εκπομπή της Ertnews για τις ευρωεκλογές.

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση σχετικά με τις περιουσίες και τα «πόθεν έσχες» των Μητσοτάκη – Κασσελάκη, η Τίνα Κουζιάκη υπογράμμισε ότι σωστά αυτή η συζήτηση προκαλεί αποστροφή στον ελληνικό λαό και είναι αποπροσανατολιστική. Ο αποπροσανατολισμός, συνέχισε η Τ. Κουζιάκη, έχει ονοματεπώνυμο και γίνεται και από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή τη στιγμή κάνουν μεταξύ τους πόλεμο για το ποιος είναι πιο πλούσιος ή λιγότερος πλούσιος.

Αυτός ο αποπροσανατολισμός, είπε η Τ. Κουζιάκη, γίνεται εκ του πονηρού, καθώς πάνω στο κεφάλι μας την επόμενη εβδομάδα θα φορεθεί νέα αύξηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος. Όλη την προεκλογική περίοδο το κριτήριο ψήφου πότε πηγαίνει στο ποιος ζυγίζει καλύτερα τη φέτα, πότε πηγαίνει στο lifestyle και πότε πηγαίνει στα πόθεν έσχες, επισήμανε. 

Πρέπει να συζητήσουμε, συνέχισε η Τ. Κουζιάκη, τι γίνεται και πως ο λαός θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι. Και κεφάλι δεν μπορεί να σηκώσει με το πόθεν έσχες του καθενός, αλλά αν παρθούν ουσιαστικά μέτρα απέναντι στην ακρίβεια. Τα τιμολόγια του ρεύματος, που την επόμενη εβδομάδα θα έχουν αυξήσεις έως 70%, έχουν τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υπογραφή όλων των κομμάτων της, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς, σημείωσε

Επιπρόσθετα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στο αντιλαϊκό αποτύπωμα που έχει αφήσει η πολιτική της ΕΕ που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις στη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο της πολιτικής της απολιγνιτοποίησης και της «πράσινης μετάβασης», που έφερε πανάκριβο ρεύμα. Συμπλήρωσε πως την ίδια ώρα που συζητάμε για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στη Δυτική Μακεδονία, πάλι με τις οδηγίες της ΕΕ και με την σύμφωνη γνώμη των ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που τις ψήφισαν, αυτή τη στιγμή διαπράττονται «εγκλήματα» από την άναρχη και ανεξέλεγκτη εγκατάσταση των ΑΠΕ ακόμα και σε περιοχές Natura.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...