Τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για την Τουρκία αποστολή αλληλεγγύης της ΚΝΕ

Νίκος Αμπατιέλος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ στο 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Αποστολή αλληλεγγύης της ΚΝΕ αναχωρεί για την Τουρκία τα επόμενα 24ωρα, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ στην εισηγητική του ομιλία στο 13ο συνέδριο της Οργάνωσης.

Ανέφερε:

«Από το βήμα του 13ου Συνεδρίου ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για την Τουρκία αποστολή αλληλεγγύης, αποτελούμενη από μέλη και στελέχη της ΚΝΕ!

Θα παραδώσει υλική βοήθεια για τους πληγέντες στους συντρόφους του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας, που όλες αυτές τις μέρες, με αυταπάρνηση, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη σωτηρία του λαού.

Επίσης, απαιτούμε να αρθεί αμέσως το απαράδεκτο εμπάργκο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και οι κυρώσεις σε βάρος της Συρίας.

Να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της χώρας, που έχει ματώσει από την πολύχρονη ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Οι λαοί είναι που τους ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα, γι’ αυτό και πρέπει να τους ενώσει και ο κοινός αγώνας ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας, που θυσιάζει την προστασία της ανθρώπινης ζωής στον βωμό των κερδών και των καπιταλιστικών συμφερόντων.»

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...