Το ΚΚΕ μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση που έχει αποδεχτεί τον αντιλαϊκό δρόμο

κυριάκος ιωαννίδης

Ο λαός, επειδή βρισκόμαστε και μπροστά σε εκλογές πρέπει να διαμορφώσει κριτήρια για τη ζωή του, να σκεφτεί ποιον θέλει απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση η οποία έχει αποδεχτεί τον αντιλαϊκό δρόμο. Πρέπει να είναι απέναντί της ο Πάτσης ή ο βουλευτής του ΚΚΕ που μπήκε πριν από ένα μήνα μπροστά στα κοράκια στον πλειστηριασμό της γυναίκας στου Ζωγράφου, τόνισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε εκπομπή του Kontra.

Αναφερόμενος στη σκανδαλολογία ο Κ. Ιωαννίδης επεσήμανε ότι το σκάνδαλο των σκανδάλων είναι να δουλεύεις, να παράγεις πλούτο και ο πλούτος σου, αυτό που παράγεις, το προϊόν της εργασίας σου να πηγαίνει αλλού, να μην πηγαίνει στην τσέπη σου. Αυτό το σκάνδαλο των σκανδάλων ονομάζεται καπιταλισμός, δηλαδή δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να δουλεύει 10 και 12 ώρες και να μην μπορεί να ζήσει την οικογένειά του, σημείωσε.

Σχετικά με το σκάνδαλο του Κατάρ με το Ευρωκοινοβούλιο, την στάση της ΕΕ και των κομμάτων, υπογράμμισε ότι αν έχεις αποφασίσει να κινηθείς σε ένα συγκεκριμένο δρόμο και η  μόνη σου διαφωνία είναι η ταχύτητα του μηχανοδηγού και το ποιος θα οδηγάει, καταλήγεις το Ευρωκοινοβούλιο, λίγο μετά το σκάνδαλο με το Κατάρ να βγάζει απόφαση που να λέει ότι η ύπαρξη των λόμπι είναι στοιχείο της δημοκρατίας της ΕΕ, και να το ψηφίζουν όλοι, όλα τα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ. Αυτό είναι το σκάνδαλο των σκανδάλων, άρα λοιπόν είναι ευκαιρία ένας κόσμος να προβληματιστεί, να σκεφτεί ποιος παράγει αυτά τα σκάνδαλα, αυτή την πολιτική, κατέληξε ο Κ. Ιωαννίδης.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...