Το συγκρότημα “Ρωμιοσύνη” θα ανεβάσει το κέφι και φέτος στη συνεστίαση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ΕΔ-ΣΑ

Το μουσικό συγκρότημα "Ρωμιοσύνη"
Το μουσικό συγκρότημα “Ρωμιοσύνη”

Το συγκρότημα “Ρωμιοσύνη” θα ανεβάσει το κέφι και φέτος στη συνεστίαση που διοργανώνει το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Οι μουσικοί επιφυλάσσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια, με κέφι και χορό που θα συντροφεύσουν τους προσκεκλημένους μαζί με το πλούσιο φαγητό, ποτό και τα καθιερωμένα δώρα.

Η κοπή πίτας του Τμήματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας διοργανώνεται και φέτος και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φλεβάρη στις 13:00, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου ( Παλαί – πλησίον του Christmas Theater), Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εκδήλωση αυτή επιβεβαιώνει το σταθερό ενδιαφέρον του ΚΚΕ για το μόνιμο και σε αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους φαντάρους.

Η συνεστίαση προστίθεται στις πρόσφατες επισκέψεις του κόμματος σε φυλάκια και μονάδες στα σύνορα, σε στρατιωτικά νοσοκομεία, σε πυροσβεστικούς σταθμούς, αλλά και τις δεκάδες συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια και τους εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων μονίμων, απόστρατων αλλά και πολιτικού προσωπικού.

Η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...