Τοποθέτηση του Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, στην ΕΡΤ1

Γιάννης Δελής
Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ / Πηγή: Eurokinissi

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να δείξουν ανοχή και να δώσουν χρόνο στο νέο κυβερνητικό σχήμα γιατί οι αλλαγές προσώπων δεν σημαίνουν αλλαγή της αντιλαϊκής πολιτικής, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ1.

Επισήμανε ότι οι αλλαγές προσώπων σε συγκεκριμένα υπουργεία, όπως στο υπουργείο Εργασίας, σηματοδοτεί την επιτάχυνση και το βάθεμα της αντεργατικής επίθεσης και κάλεσε σε ετοιμότητα τους εργαζόμενους.

Σχολιάζοντας τα περί «δεξιάς στροφής» της κυβέρνησης με την τοποθέτηση του Μ. Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών, υπενθύμισε ότι το ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου μαζί με τον νέο υπουργό Εσωτερικών, στην οποία συμμετείχε και ο Γ. Ραγκούσης, σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Μια χαρά συνυπήρξαν», σχολίασε.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, υπογράμμισε ότι πρέπει να ανοίξουν συνολικά και όχι με δόσεις και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να προταχθούν στους εμβολιασμούς. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επισήμανε ακόμη ότι αιφνιδιάζει τους μαθητές φέρνοντας εν μέσω πανδημίας μέτρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις που θα ισχύσουν από τη φετινή χρονιά.

Τέλος, σημείωσε ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων αφορά και την εκκλησία.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...