Τουρκικός Τύπος: «Αλληλένδετη με το κόμμα ΑΚΡ η μοίρα της Τουρκίας»

Τουρκικός Τύπος
Φώτο αρχείου

Την ομιλία του Προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν στο νομαρχιακό συνέδριο της Κωνσταντινούπολης ενόψει του 7ου τακτικού συνεδρίου του ΑΚΡ προβάλει ο τουρκικός Τύπος:

Πρόεδρος Ερντογάν: Την επόμενη Τρίτη θα μοιραστούμε το σχέδιο δράσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Στην αρχή της ομιλίας του αναφερόμενος στην δομή και το μέλλον του κόμματος τόνισε: «Κατά τη διάρκεια του 7ου συνεδρίου, ανανεώθηκαν τα στελέχη κατά 70% στις περιφερειακές μας οργανώσεις και κατά 65 % στις νομαρχιακές.Η μέση ηλικία της τρέχουσας διοίκησής μας είναι τα 39 έτη. Πρώτα ο θεός θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με μια νεαρή και δυναμική δομή. Σε διοικητικό επίπεδο έχουμε 15 γυναίκες. Αυτά σίγουρα δείχνουν ότι το AKP είναι ένα δυναμικό κόμμα. Παρόλο που πέρασαν περίπου 20 χρόνια από την ίδρυση μας το ότι είμαστε ακόμα το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας μας και ότι βρισκόμαστε ακόμα στην κυβερνητική εξουσία χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση το οφείλουμε σε αυτήν την συνεχή ανανέωση».

Αφού επεσήμανε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι «το κέντρο του κόσμου» συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε την Τουρκία χωρίς να καταλάβετε την Κωνσταντινούπολη. Ομοίως, δεν είναι δυνατόν για όσους δεν είναι ερωτευμένοι με την Κωνσταντινούπολη να υπηρετούν αυτήν την χώρα, αυτήν την πόλη και αυτό το κόμμα. Εμείς αφιερώσαμε τη ζωή μας στην Κωνσταντινούπολη. Σε σύγκριση με τον πληθυσμό των 16 εκατομμυρίων, η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πόλεις με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και την ευκολότερη ζωή στον κόσμο».

Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του για τα έργα που έκανε η κυβέρνηση στην Πόλη και για αυτά που είναι σε εξέλιξη και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση (CHP) ρώτησε: «Λοιπόν, έχετε ακούσει τέτοια πράγματα από το CHP; Στο βιβλίο τους υπάρχει η έννοια προσφορά;»

Εκφράζοντας ότι θα επιταχύνουν την διαδικασία ανάπτυξης με τις νέες μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόσουν στην δικαιοσύνη και την οικονομία, ο πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Προετοιμάζοντας ένα νέο πολιτικό σύνταγμα μαζί με το έθνος μας, θα σώσουμε αυτήν τη χώρα από την ντροπή να κυβερνάται από το σύνταγμα της περιόδου του πραξικοπήματος και θα έχουμε τον οδηγό του οράματος μας για το 2053. Θα μοιραστούμε με το έθνος μας το Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που καταρτίστηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες του».

Η μοίρα της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους είναι σχεδόν αλληλένδετη με την μοίρα του κόμματος μας . Σας αγαπάμε και είμαστε ερωτευμένοι με αυτό το έθνος. Ο πρώτος στόχος αυτών που επιτίθενται στην χώρα μας είναι πάντα το ΑΚΡ , το πρόσωπο μου και όλο μας το στελεχικό δυναμικό. Κύρια αιτία αυτών των επιθέσεων είναι να βλάψουν την ανάπτυξη της Τουρκίας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...