Τουρκικός Τύπος: Δηλώσεις Ερντογάν για την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη

Τουρκικός Τύπος
Φώτο αρχείου

Όλα τα ΜΜΕ

Πρόεδρος Ερντογάν: Η Νότια Κύπρος και η Ελλάδα δεν συμπεριφέρθηκαν ποτέ με ειλικρίνεια

Ο Πρόεδρος απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την συνάντηση της Γενεύης δήλωσε :

«Δεν εμπιστεύομαι την νότια Κύπρο. Ποτέ δεν συμπεριφέρθηκαν με ειλικρίνεια.Πιθανολογώ ότι ούτε και μετά από 2-3 μήνες θα υπάρξει αποτέλεσμα. Το προηγούμενο διάστημα είπαν ψέματα.Αυτοί είναι ψεύτες.Και τώρα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Συνεχίζουν να μιλάνε ήξεις αφήξεις. Εάν συμπεριφερθούν ειλικρινά θα δουν ειλικρίνεια και από εμάς. Διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσουμε μαζί τους».

Πρόεδρος Ερντογάν: Συγχαίρω τους αδελφούς μου εργάτες για την 1η Μαΐου, ημέρα εργασίας και αλληλεγγύης

Ο πρόεδρος δήλωσε : «Συγχαίρω τους αδελφούς μου εργάτες,οι οποίοι με τον ιδρώτα τους συνέβαλαν να μεγαλώσει η χώρα μας, για την 1η Μαΐου ημέρα εργασίας και αλληλεγγύης».

Τζουμχουριγιέτ

Σκληρή παρέμβαση για όσους θέλησαν να φτάσουν στην πλατεία Ταξίμ

Η 1η Μαΐου, ημέρα εργασίας και αλληλεγγύης, λόγω απαγορεύσεων στα πλαίσια της επιδημίας του κορονοϊού, γιορτάστηκε φέτος υπό ειδικές συνθήκες. Η αστυνομία παρενέβη σκληρά εναντίον πολλών ομάδων που ήθελαν να πορευτούν προς την πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Έχει αναφερθεί ότι έχουν συλληφθεί δεκάδες διαδηλωτές. Τα μέλη της «Επαναστατικής Ένωσης Νεολαίας», που συνελήφθησαν, φώναζαν τα συνθήματα «Ζήτω η πρωτομαγιά», «Ενωμένοι ενάντια στον φασισμό». Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν το Κόμμα Σοσιαλιστών Εργαζομένων,οι Λαϊκές Εστίες,οι Ενωμένοι Αγωνιστές και το Κόμμα Εργατικής Δράσης.

Κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν από τα μπαλκόνια τους ενάντια στην καταστολή της αστυνομίας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...