Τουρκικός Τύπος: “Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο! Φάνηκε η ελληνική βαρβαρότητα”

Ελληνική Τουρκική Σημαία1
Πηγή: EUROKINISSI

Τζουμχουριγιέτ

Κιουλιούνκ από το AKP: “Λέγεται ότι η Ελλάδα θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας τολμήσει”

Μιλώντας στην πόλη Τσόρουμ,το μέλος της πολιτικής επιτροπής της κεντρικής επιτροπής του AKP Μετίν Κιουλιούνκ αναφερόμενος στην ένταση με την Ελλάδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο είπε: “Λέγεται ότι η Ελλάδα θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει και θα πάρει το μάθημά της.Σε πέντε ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πέντε στην Αθήνα.Δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία.”

Ακσάμ

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο! Φάνηκε η ελληνική βαρβαρότητα

Η Ελλάδα συνεχίζει στο Αιγαίο να σπρώχνει παράτυπους μετανάστες στα τουρκικά χωρικά ύδατα με απάνθρωπες πρακτικές. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μοιράστηκε πλάνα από το προσωπικό της ελληνικής ακτοφυλακής να δείχνει όπλα και να σπρώχνει μετανάστες, χτυπημένους με ξύλα, στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Πλάνα που καταγράφηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές δείχνουν ότι η Ελλάδα απώθησε βάναυσα τους παράτυπους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών.Το πλάνο περιλαμβάνει επίσης στιγμές που ελληνικά στοιχεία άνοιξαν πυρ στον αέρα και γύρω από το σκάφος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν μοιράστηκε βίντεο στον λογαριασμό του στα κοινωνικά μέσα από τις προσπάθειες της ελληνικής ακτοφυλακής να βυθίσει σκάφος με παράτυπους μετανάστες και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: “Μια θλιβερή εικόνα της προσφυγικής πολιτικής της Ελλάδας.Δυστυχώς, ο δυτικός κόσμος και η Ευρωπαϊκή Ένωση σιωπούν μπροστά σε αυτή τη στάση. Αυτή είναι μια εικόνα ντροπής για την ανθρωπότητα”.

Ο εκπρόσωπος τύπου του AKΡ Ομέρ Τσελίκ μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από την επέμβαση των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας κατά των παράτυπων μεταναστών στο Αιγαίο λέγοντας “ανηθικότητα και σκληρότητα”.Ο Τσελίκ είπε ότι οι ελληνικές δυνάμεις επενέβησαν στο σκάφος των μεταναστών, το τρύπησαν και καταδίκασαν ανυπεράσπιστους ανθρώπους στο θάνατο.Συνεχίζοντας δήλωσε : “Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των στοιχείων του ΝΑΤΟ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο κοιτάζει. Χωρίς την τουρκική ακτοφυλακή, αυτοί οι άνθρωποι θα πέθαιναν. Ο κόσμος πρέπει να πει “σταμάτα” σε αυτήν την ανήθικη σκληρότητα. Οι ελληνικές δυνάμεις επιχειρούν να σκοτώσουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους.Τους περνούν χειροπέδες και τους αφήνουν να πεθάνουν. Ο Πρόεδρός μας προώθησε επανειλημμένα αυτές τις εγγραφές στις αρχές της ΕΕ. Παρόλο που αυτά μεταδίδονται στις τηλεοράσεις ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ιδέα.”

Δείτε ακόμα...