Τουρκικός Τύπος: Ερντογάν προς την Ελλάδα – Δεν πήρατε μαθήματα από την ιστορία;

Ερντογάν κατεχόμενα Κύπρος

Η δήλωση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν αναφερόμενος προς τη χώρα μας βρίσκεται σήμερα στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων.

Αναφέρεται στον Τουρκικό Τύπο:

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην ομιλία του στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του αφού άσκησε αυστηρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και μίλησε για όλα τα εξωτερικά θέματα,αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λέγοντας:

“Είχαμε μια συμφωνία για το Στρατηγικό Συμβούλιο Υψηλού Επιπέδου.Τη σπάσαμε. Δεν θα έχουμε πλέον διμερείς συνομιλίες με αυτή τη χώρα.Είμαστε υπέρ μιας εξωτερικής πολιτικής με αρχές.Μια και δυο απογειώνουν τα αεροπλάνα τους και μας κάνουν επιδείξεις.Τι κάνετε; Ελάτε στα συγκαλά σας. Δεν πήρατε μαθήματα από την ιστορία;Μετά αρχίζετε να κλαίτε και να οδύρεστε. Μην προσπαθήσετε να χορέψετε με την Τουρκία. Θα κουραστείτε και θα μείνετε στο δρόμο. Όχι,είναι λέει το ελληνικό λόμπι στις ΗΠΑ και θα μιλήσει εναντίον μας στο Κογκρέσο.Δυστυχώς αυτή η Ελλάδα δεν πρόκειται να μπει στο σωστό δρόμο.Πότε θα σταματήσει να κάνετε αυτά τα λάθη;Εμείς τα βαρεθήκαμε. Εάν γίνετε έντιμοι και ειλικρινείς η πολυθρόνα σας απέναντί μας σας περιμένει.Εάν όχι μας συγχωρείτε.”

Δείτε ακόμα...