Τούρκικος Τύπος: Η Αγγλία είναι ικανοποιημένη με την επανάληψη των διερευνητικών συνομιλιών

Τουρκικός Τύπος
Φώτο αρχείου

Όλα τα ΜΜΕ

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας συγκλήθηκε υπό την προεδρία του Προέδρου Ερντογάν.
Θα συζητηθούν τα θέματα του Σιντζάρ, οι διερευνητικές συνομιλίες με την Ελλάδα, η τελευταία κατάσταση στις σχέσεις με την ΕΕ,ο έλεγχος κατάπαυσης του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και τα θέματα Λιβύης και Συρίας. 

Η Ελλάδα συνεχίζει την προβοκάτσια : 30 ελικόπτερα των ΗΠΑ έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή της Θράκης.
Κατά την διάρκεια  των διερευνητικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη, η Ελλάδα, η οποία παίρνει αεροπλάνα από την Γαλλία, συνέχισε την  στάση της που δημιουργεί  ένταση.

Έχει αναφερθεί ότι 30 ελικόπτερα τύπου “Black Hawk” θα χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης ως κεντρική βάση μετά την άσκησή που διεξήχθη  με τις ΗΠΑ.

Πρακτορείο Αναντολού

Η Αγγλία είναι ικανοποιημένη με την επανάληψη των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Ο αρμόδιος υπουργός  της Αγγλίας για τις  ευρωπαϊκές υποθέσεις Μόρτον, επεσήμανε ότι Αγγλία χαιρετίζει την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών  Τουρκίας και  Ελλάδας για την μείωση των εντάσεων στην περιοχή. 

Γενί Σαφάκ

Κυνήγι κατασκόπων στην Άγκυρα
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο συνταξιούχοι συνταγματάρχες και ένας υπαξιωματικός  που διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με ελικόπτερα, πλοία και οπλικά συστήματα που ανήκουν στο Επιτελείο του Πολεμικού Ναυτικού. Τέσσερις ύποπτοι, τρεις εκ των οποίων ήταν στρατιώτες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε η Γενική Εισαγγελία της Άγκυρας με την κατηγορία της «αποκάλυψης  πληροφοριών του κράτους που έπρεπε να παραμείνουν εμπιστευτικές».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...