Τουρκικός Τύπος: Η ομιλία Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Με τη χθεσινή ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν, ξεκινώντας την προετοιμασία του κόμματός του για τις προσεχείς εκλογές, άνοιξε ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο.

Ενθουσιασμός για τη “Μεγάλη Συνάντηση” στην Κωνσταντινούπολη! Πρόεδρος Ερντογάν: Θα υψώσουμε τη σημαία της νίκης στην κορυφή

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε σημαντικές δηλώσεις στο “Πρόγραμμα Υπόσχεση της Κωνσταντινούπολης για ενότητα, θέληση και νίκη” στο πλαίσιο της Μεγάλης Συνάντησης της Κωνσταντινούπολης που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Γαλατασαράι.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι στις εκλογές του 2023 το ΑΚΡ θα υψώσει και πάλι τη σημαία στην κορυφής και είπε:

“Θέλω μια υπόσχεση νίκης από εσάς ως κομματική οργάνωση της Κωνσταντινούπολης που γνωρίζετε την κάλπη ως θέληση, τον αγώνα ως τιμή και την Τουρκία ως αγάπη”.

Δίνοντας ένα σαφές μήνυμα στις παγκόσμιες δυνάμεις, ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε:

“Όπως ακριβώς νικήσαμε τις συνωμοσίες που οργανώθηκαν εντός και εκτός, όπως ακριβώς νικήσαμε τους πραξικοπηματίες, θα πετάξουμε στα σκουπίδια και τα ύπουλα σχέδια και στόχους κάποιων για το 2023. Δεν θα ενδώσουμε στους παγκόσμιους βαρόνους και τις ιμπεριαλιστικές συμμορίες που προσπαθούν να πνίξουν το λαό μας στο λάκκο της απαισιοδοξίας”.

Συνεχίζοντας μεταξύ άλλων είπε:

“Χωρίς φόβο και ακούραστα εμείς αλλάξαμε την υποδομή της Τουρκίας.Έτσι θα χτίσουμε και την συνολική δομή προετοιμάζοντας την Τουρκία για τον νέο αιώνα.Το κόμμα μας είναι το κόμμα του έθνους. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης αυτού του κόμματος είναι το ίδιο το έθνος. Είμαστε το μόνο κόμμα με το πρόγραμμα, το όραμα και τα στελέχη που μπορεί να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.

480 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στην επιχείρηση “Αρπάγη-Σπαθί”. Έχουμε όμως και μάρτυρες.Ο Θεός να τους αναπαύσει. Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να κάνει κάθε είδους κίνηση στις περιοχές που έχει καθορίσει εντός και εκτός των συνόρων της για την ασφάλειά της. Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δικαίωμα”.“.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...