Τουρκικός Τύπος: Σεισμός – Το Yavuz θα ξεκινήσει τις έρευνες σε δεύτερο πηγάδι

Τουρκικός Τύπος
Φώτο αρχείου

Όλα τα ΜΜΕ

Σεισμός

– Υπουργός Υγείας Κοτζά : 28 νεκροί και 243 τραυματίες υπό θεραπευτική αγωγή

Στις 31 Οκτωβρίου έως τις 9.23 έγιναν 484 μετασεισμοί μεταξύ 1,5 και 5,1 ρίχτερ.

–  Πρόεδρος Ερντογάν: Θα χτίσουμε και θα παραδώσουμε νέα σπίτια στη Σμύρνη που καταστράφηκαν από τον σεισμό.

Πρακτορείο Αναντολού

Ο Πρωθυπουργός της Λιβύης Σάρατζ συζήτησε τη διαδικασία πολιτικής διευθέτησης της Λιβύης με τον Williams, Αναπληρωτή Ειδικό Εκπρόσωπο για τη Λιβύη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Το φόρουμ πολιτικού διαλόγου της Λιβύης θα πραγματοποιηθεί στην Τυνησία στις 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών της Λιβύης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Σάρατζ και ο Williams δήλωσαν ότι οι συνομιλίες για τη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου στην Τυνησία, είναι μια ιστορική ευκαιρία στη διαδικασία πολιτικής διευθέτησης.

Ακσάμ

–  Η άρνηση της Ρωσίας στο Pashinyan για άλλη μια φορά : Το αίτημά του απορρίφθηκε.

Σε απάντηση στο αίτημα του πρωθυπουργού της Αρμενίας Pashinyan για βοήθεια από τη Ρωσία, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι ο πόλεμος δεν γίνεται στο έδαφος της Αρμενίας και απέρριψε το αίτημα του Pashinyan.

–  Κινητικότητα στην περιοχή Σέλτσουκλου-1: Το Yavuz θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε δεύτερο πηγάδι.

Μετά το προσδιορισμό του πιθανού όγκου μετά από την εις βάθος έρευνα που έκανε το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Barbaros Hayrettin Paşa στη περιοχή Σέλτσουκλου-1, το γεωτρύπανο Yavuz θα έρθει στην περιοχή και θα ξεκινήσει τις έρευνες σε ένα δεύτερο πηγάδι.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...