Τουρκικός Τύπος: Τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 18 χρόνων

Τουρκικός Τύπος
Φώτο αρχείου

Όλα τα ΜΜΕ

Ο Πρόεδρος Ερντογάν δέχτηκε τον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας Δένδια.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Συνάντηση Ερντογάν με τους νέους

Σε συνάντηση με τους νέους στα πλαίσια των «Συζητήσεων στην Βιβλιοθήκη» που πραγματοποιήθηκε στην Προεδρική Βιβλιοθήκη, ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για τα επίκαιρα θέματα.

Αφού απάντησε σε ερωτήσεις για την ανακοίνωση των απόστρατων ναυάρχων συνέχισε με το θέμα της Διώρυγας της Κωνσταντινούπολης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης Το δεν έχει καμία σχέση με το Μοντρέ.Το Μοντρέ ήταν η σύμβαση που σχετίζεται με τον Βόσπορο».

Αναφερόμενος στην Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης είπε: «Δυστυχώς,ούτε στην χώρα μας ούτε στον κόσμο η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης δεν οδήγησε σε σεβασμό των γυναικείων δικαιωμάτων. Αυτήν την στιγμή ένδεκα από τις χώρες της ΕΕ βρίσκονται την παραμονή της απόσυρσης. Το σύνταγμά μας απορρίπτει και δεν δέχεται βία κατά των γυναικών. Ανήκουμε σε ένα πολιτισμό και σε μια θρησκεία που η βία κατά των γυναικών είναι απαγορευμένη και αμαρτία».

Όσον αφορά τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι ο οποίος τον κατονόμασε «δικτάτορα» δήλωσε: «Η δήλωση του αποτελεί αγένεια».

Όσον αφορά στα προβλήματα με την Ελλάδα: «Εάν δεν είχαμε μια στάση χαμηλών τόνων σε όλες αυτές τις συγκρούσεις και εντάσεις, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική, αλλά δείξαμε κατανόηση.Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε από κοινού με την Λιβύη σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις. Η Ελλάδα ενοχλήθηκε από αυτό επειδή δεν διαθέτει αυτές τις δυνατότητες».

Τζουμχουριγιέτ

Τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 18 χρόνων

Τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 18 χρόνων αφού φέρεται να υπάρχει απώλεια 128 δισεκατομμυρίων δολαρίων.Η αντιπολίτευση συνεχίζει να ρωτάει”Πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” Μετά την υποτιθέμενη απώλεια,τα καθαρά διεθνή αποθέματα της της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας μειώθηκαν στα 9,93 δισεκατομμύρια δολάρια στις 9 Απριλίου, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2003, με μείωση 750 εκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Απόφαση για χειροπέδες στους απόστρατους ναυάρχους

Άρχισαν να βάζουν ηλεκτρονικές χειροπέδες με την αιτιολογία δικαστικού ελέγχου και για να μην εγκαταλείψουν τον νομό στον οποίο βρίσκονται στους απόστρατους ναυάρχους.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...