Τουρκικός Τύπος: “Θα ζητήσουμε λογαριασμό από την Αθήνα στον ΟΗΕ”, Γενί Σαφάκ

Τουρκία Κωνσταντινούπολη Βόσπορος
Τουρκία, Κωνσταντινούπολη Πηγή: Eurokinissi

Τα βασικά θέματα που προβάλαν τα ΜΜΕ στη Τουρκία στις 11/3/2020 ήταν το Συριάκό, Κορονοϊός, Ελληνικά σύνορα σε σχέση με το μεταναστευτικό-προσφυγικό. 

Κύριοι τίτλοι

Γενί Σαφάκ (ισλαμιστική, φιλοκυβερνητική): Αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι έγκλημα και θα ζητήσουμε λογαριασμό από την Αθήνα στον ΟΗΕ, προσκομίζοντας αποδείξεις για την σκληρή αντιμετώπιση των προσφύγων.

Τούρκιγιε: Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Τουρκία

Καράρ: Νέο ξεκίνημα με την Ευρώπη / Μετά από την συνάντηση στις Βρυξέλλες βγαίνουν από το ψυγείο τα θέματα που είχαν παγώσει

Τζουμχουριγέτ (σοσιαλδημοκρατική): Αλάρμ για τον κορονοϊό

Σοζτζού (κεμαλική): Ο ιός της ανεργίας διαδίδεται με μεγάλη ταχύτητα

TRT ( Τουρκική Ραδιοφωνία Τηλεόραση):

Εάν κρατήσουν τον λόγο τους οι Σύριοι και οι σύμμαχοι τους θα παραμείνουμε και εμείς στον λόγο που δώσαμε όσον αφορά την κατάπαυση του πυρός. Εάν δεν τον κρατήσουν θα απαντήσουμε πολύ ποιο σκληρά, δήλωσε ο Ερντογάν.

Πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολία:

  • Θα προσφύγουμε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την στάση της Ελλάδας ενάντια στους πρόσφυγες δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων της Τουρκίας Φεϊζίογλου
  • Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανταλμπερτ Τζανς δήλωσε ότι οι Έλληνες υπεύθυνοι πρέπει να ελέγξουν εάν υπήρξαν παράνομες ενέργειες στα σύνορα ενάντια στους πρόσφυγες.
Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...