Τραυματισμοί δύο ναυτικών σε Πέραμα και Άγιο Κοσμά

Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
Φώτο Αρχείου / Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή / Πηγή: Eurokinissi

Δύο ναυτικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε Πέραμα και Άγιο Κοσμά αντίστοιχα, σύμφωνα με το Λιμενικό. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής η Λιμενική Αρχή Περάματος, ενημερώθηκε για τραυματισμό 26χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας χυτηροκαθαριστή) του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΕΡΕΝΙΤΥ” Ν.Π. 12217, το οποίο βρίσκεται πλαγιοδετημένο σε ναυπηγείο του Περάματος.

Ο ναυτικός γλίστρησε στην κλίμακα εισόδου-εξόδου του εν λόγω πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξί κάτω άκρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, απ’ όπου και εξήλθε. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ακόμα, η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΧΡΙΣΤΙΝΑ Β” Ν.Π. 12395, για περιστατικό τραυματισμού του, εντός του πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Ο συγκεκριμένος ναυτικός έπεσε από τις σκάλες που οδηγούν στα διαμερίσματα εσωτερικά του εν λόγω πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και άμεσα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό πολυϊατρείο για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...