Τρεις συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών

Αστυνομία - σύλληψη - χειροπέδες

Τρία άτομα, μία γυναίκα και δύο άνδρες, συνελήφθησαν χθες Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό για εμπλοκή σε υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων. Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται ακόμα έξι άτομα. 

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 31 ετών γυναίκα και οι δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 55 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία ενώ ο 33χρονος, στα μέσα του Απρίλη του 2023, είχε ανάρτησε φωτογραφίες της παραπάνω κοπέλας αλλά και μίας ακόμα ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, ο 55χρονος κατηγορούμενος, φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά στο σπίτι του, με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν αστυνομικοί σε σπίτια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων αλλά και ένα αεροβόλο όπλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...