Β. Δάγκα: Η απέχθεια του κόσμου προς τα κόμματα που κυβέρνησαν να γίνει ψήφος στο ΚΚΕ

Η απέχθεια του κόσμου προς τα αστικά κόμματα που κυβέρνησαν να εκφραστεί στις εκλογές με ένα ισχυρό ΚΚΕ που θα εμποδίσει την αντιλαϊκή πολιτική που έρχεται, επισήμανε μεταξύ άλλων η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 9 Μάη στο κανάλι «Open».

Πρόσθεσε πως η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι, έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα να εφαρμόσει, με βάση το Ταμείο Ανάκαμψης που αποτελεί νέο υπερμνημόνιο και για να πάρει η χώρα τις δόσεις, θα πρέπει να προχωρήσει σε αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις. 

Το κλίμα οργής και απέχθειας που υποδηλώνει ότι δεν είναι κανένας κατάλληλος από τους δύο εντάθηκε ιδιαίτερα μετά το έγκλημα στα Τέμπη, σημείωσε η Β. Δάγκα, που ανέδειξε ότι το κράτος αφήνει απροστάτευτο τον λαό και τη νεολαία για να εξυπηρετούνται οι επιχειρηματικοί όμιλοι και σε αυτή την πολιτική έχουν βάλει την υπογραφή τους όλα τα αστικά κόμματα και οι κυβερνήσεις που σχημάτισαν, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλπ. 

Όσον αφορά τις υποκλοπές, κατήγγειλε ότι το νομοθετικό πλαίσιο, που επίσης έχουν συνδιαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις, επιτρέπει την παρακολούθηση των πάντων, με το δόγμα «ουδείς εξαιρείται» σε μία κατ’ επίφαση δημοκρατία. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...