Β. Δάγκα: Ο μόνος που μπορεί να απομονώσει τους φασίστες είναι το εργατικό – λαϊκό κίνημα

βιβή δάγκα κκε

Ο μόνος που μπορεί να απομονώσει τους φασίστες στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα Πανεπιστήμια και τα σχολείο είναι το εργατικό – λαϊκό κίνημα και το κίνημα της νεολαίας, μέσα από τους συλλόγους, τόνισε η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας και μέλος της ΚΕ του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο «Action 24».

Επισήμανε ακόμα ότι δεν θα υπήρχε καν θέμα συμμετοχής των χρυσαυγιτών στις εκλογές, αν είχε ολοκληρωθεί η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία καθυστέρησε με ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, η Β. Δάγκα υπογράμμισε ότι οι φασίστες είναι παιδί του καπιταλιστικού συστήματος με ρόλο να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους. Η υποψήφια του ΚΚΕ κατήγγειλε ακόμα την απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων που αναπαράγει η ΕΕ και είναι επίσημη πολιτική ακόμα και στα σχολικά βιβλία, διαστρεβλώνοντας την Ιστορία.

Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο που αγανακτεί, που νιώθει ότι δεν πάει άλλο, να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ που είναι δύναμη ανατροπής της βάρβαρης κατάστασης.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...