Β. Δάγκα: Το εργατικό – λαϊκό κίνημα να κάνει μομφή σε κάθε πλευρά της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ

Το ΚΚΕ στήριξε την πρόταση δυσπιστίας με το δικό του σκεπτικό,το οποίο ανέδειξε στη συζήτηση στη Βουλή αποκαλύπτοντας τη συγκάλυψη των αιτιών του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος των Τεμπών από την κυβέρνηση της ΝΔ υπογράμμισε η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24.

Η Β. Δάγκα τόνισε ότι το εργατικό λαϊκό κίνημα πρέπει να κάνει μομφή σε κάθε πλευρά της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ γιατί λογαριάζει με το κριτήριο του κόστους οφέλους όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της ζωής μας.

Σημείωσε ακόμα ότι το ΚΚΕ ανέδειξε στη Βουλή την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της ΕΕ και ανάδειξης της ως δήθεν προστάτη των λαϊκών δικαιωμάτων, όταν η ίδια η ΕΕ ομολογεί ότι θεωρείται κόστος και δαπάνη, για τους ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς επιχειρηματικούς ομίλους, η επένδυση στα συστήματα ασφαλείας.

Σχετικά με την επιστολική ψήφο, η Β. Δάγκα επεσήμανε ότι οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες του ΚΚΕ, καθώς με βάση και την ευρωπαϊκή πείρα δημιουργούνται μια σειρά ζητήματα και σε σχέση με τη διασφάλιση της μυστικότητας της ψήφου, αλλά επιπλέον ανοίγουν επικίνδυνοι δρόμοιγια τα προσωπικά δεδομένα.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...