Β. Βολοντίν: Το ΝΑΤΟ προετοίμαζε την Ουκρανία για επίθεση στη Ρωσία

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, οι αποφάσεις του Κογκρέσου των ΗΠΑ σχετικά με τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία που ελήφθησαν τον Ιανουάριο αποδεικνύουν την πρόθεση του ΝΑΤΟ να προετοιμάσει τη χώρα αυτή για μια επίθεση στη Ρωσία. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκινώντας μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, κατάφερε να την αποτρέψει, έγραψε σήμερα Τετάρτη στο λογαριασμό του στο Telegram ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.

“Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί μας απέτρεψαν μια τεράστια τραγωδία. Το ΝΑΤΟ ετοίμαζε την Ουκρανία για επίθεση στη χώρα μας. Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει ότι όλες οι αποφάσεις για τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία ελήφθησαν από το Κογκρέσο των ΗΠΑ τον Ιανουάριο» τόνισε.

Σημείωσε ότι στις μέρες μας, οι Ουκρανοί είναι απλώς το «αναλώσιμο υλικό» για την Ουάσιγκτον, ενώ «ο εθνικισμός έχει γίνει η κρατική ιδεολογία του Κιέβου».

“Αν δεν ήταν οι αποφάσεις του Προέδρου Πούτιν, θα είχαν διεξαχθεί στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφός μας. Κατάφερε να αποτρέψει την επίθεση στη Ρωσία”, τόνισε ο πρόεδρος της Δούμας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...