Βαγγέλης Γκίνης: Είναι σκληρή η κατάσταση για τους επαγγελματίες από αντιασφαλιστικούς νόμους των κυβερνήσεων

«Πέραν της όποιας διαμάχης ανάμεσα στα δύο κόμματα, με αφορμή τις δηλώσεις και την απόσυρση Κατρούγκαλου, η αλήθεια που βιώνουν οι μικροί επαγγελματίες είναι σκληρή, με βάση και τους αντιασφαλιστικούς νόμους που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις, πατώντας μάλιστα, η μία πάνω στο έργο της άλλης». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Γκίνης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Δυτική Αττική, μιλώντας στην «ΕΡΤ Νews» το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μάη.

Κάλεσε τους μικρούς επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους να κάνουν αυτές τις εξελίξεις κριτήριο ψήφου, και με την ψήφο τους να τιμωρήσουν τα κόμματα που τους έχουν τσακίσει το εισόδημα και να ενισχύσουν το ΚΚΕ. 

Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, επισήμανε τις ευθύνες των αστικών κομμάτων που με τη στάση τους τροφοδοτούν τα φασιστικά μορφώματα, ενώ ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κλείνει το μάτι και ψαρεύει στα θολά νερά για ψήφους, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα από τη δράση του, όπως το Εργατικό Κέντρο Πύργου, την επίσκεψη Τσίπρα στο Μενίδι κ.ά.  

Για το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας, ο Β. Γκίνης ανέφερε ότι από το 2012 και μέχρι σήμερα ουδέποτε υπήρξε ακυβερνησία στη χώρα και μάλιστα, υπενθύμισε, πως όταν χρειάστηκε να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015 για να φέρει το τρίτο μνημόνιο, έσπευσαν τα αστικά κόμματα να του δώσουν χέρι βοηθείας.  

Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση πως δεν πρόκειται να δείξει ούτε στήριξη, ούτε ανοχή σε καμία κυβέρνηση με όποια σύνθεση, που θα εφαρμόσει αντιλαϊκή πολιτική, υπογράμμισε ο Β. Γκίνης. Τα τρία κόμματα συμπλέουν σε ζητήματα στρατηγικής σημασίας, κάτι που το ομολογούν τα ίδια τα δικά τους στελέχη αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ, που εξέφρασε την ικανοποίηση του συστήματος, γιατί όλα τα συστημικά κόμματα συμφωνούν με το πρόγραμμα σταθερότητας, δηλαδή με την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...