Βαγγέλης Σερίφης: Να ενισχυθεί το ΚΚΕ γιατί οι βουλευτές του βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου

Το θέμα δεν είναι γιατί οι καλλιτέχνες κατεβαίνουμε στις εκλογές, αλλά με ποιον κατεβαίνουν, τόνισε ο Βαγγέλης Σερίφης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, γιατί όπως σημείωσε «στο τέλος της ημέρας οι βουλευτές εκλέγονται με κάποιο κόμμα που έχει πολιτική».

Και συνέχισε λέγοντας ότι έχει σημασία αν όταν έρθει ένα μνημόνιο ή ένας αντιλαϊκός νόμος στην Βουλή τον ψηφίζουν ή όχι. Πρόσθεσε ότι ένας άνθρωπος του πολιτισμού πρέπει να στέκεται απέναντι σε αυτό που έχει έρθει στη ζωή του λαού τα τελευταία 15 χρόνια και επισήμανε ότι «τα δοκιμάσαμε όλα», ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και σημασία έχει σήμερα να ενισχυθεί το ΚΚΕ για να είναι οι βουλευτές του δίπλα στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου. Να βρίσκονται όπου γίνονται πλειστηριασμοί να τους αποτρέπουν, να είναι δίπλα στους εργαζόμενους που απεργούν και διεκδικούν. Γιατί οι αγώνες δίνονται και εκεί όχι μόνο μέσα στη Βουλή.

Τέλος, σχετικά με την ανακοίνωση για την κήρυξη ως διατηρητέων μνημείων των ιστορικών κινηματογράφων, σημείωσε ότι είναι παραπλανητικό ότι στο Ideal αποφασίστηκε να γίνει κι άλλος χώρος όχι μόνο κινηματογράφος και αφήνει ανοιχτό το δρόμο για εμπορευματοποίηση.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...