Βασίλης Μεταξάς: Στη θύελλα που έρχεται χρειάζεται ένα κόμμα που ξέρει από θύελλες και αυτό είναι το ΚΚΕ

Κανένα από τα τρία κόμματα, δεν αναφέρεται στα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που πρέπει να ψηφιστούν μέχρι το 2027 και τα οποία αποτελούν το κοινό τους πρόγραμμα, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μεταξάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον ν. Μαγνησίας, μιλώντας στο κανάλι «Action24» το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου. 

Ο λαός να κρατά μικρό καλάθι όταν ακούει για τις επιδοτήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι οποίες θα πάνε στο μεγάλο κεφάλαιο και για τον λαό θα φέρουν μόνο βάσανα, υπογράμμισε, αναφέροντας ότι αυτό το κοινό πρόγραμμα που έχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ θα εφαρμοστεί από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές, και αυτό πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου.   

Υπενθύμισε ότι την προηγούμενη τετραετία δόθηκαν 136 εκατομμύρια ευρώ ως μποναμάς στους εφοπλιστές για τις δήθεν άγονες γραμμές και έφερε ως παράδειγμα τη Μαγνησία, όπου οι εφοπλιστές πήραν 10 εκατομμύρια ευρώ για την «άγονη» γραμμή των Σποράδων, με αποτέλεσμα ένας νησιώτης να χρειάζεται τρεις μέρες για να μεταβεί στον Βόλο. Επισήμανε ακόμα ότι στην ίδια γραμμή και ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε κριτική στην κυβέρνηση, γιατί δεν έδωσε εγκαίρως τις επιδοτήσεις στους εφοπλιστές, τονίζοντας πως αποδεικνύεται ότι η αντιπαράθεσή τους τελικά γίνεται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι του λαού. 

Ο Β. Μεταξάς, αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις του Αλ. Τσίπρα για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, όπου ουσιαστικά ανακοίνωσε ό,τι έλεγε η ΟΝΝΕΔ πριν 20 χρόνια.

Στη θύελλα που έρχεται, χρειάζεται ένα κόμμα που ξέρει από θύελλες και αυτό είναι το ΚΚΕ, κατέληξε ο Β. Μεταξάς, καλώντας τον κόσμο να το υπερψηφίσει.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...