Βασίλης Τομπουλίδης: Να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, ο λαός δοκίμασε τους «σωτήρες»

Δεν χρειάζονται άλλοι κυβερνητικοί «σωτήρες» γιατί ο λαός τους δοκίμασε όλους, τόνισε ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην «ERT News», προσθέτοντας ότι χρειάζεται τώρα ο λαός να σώσει τον λαό, ενισχύοντας τη δύναμή του, που είναι το ΚΚΕ.

Ο Β. Τομπουλίδης σημείωσε ότι πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ για να υπάρξει πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, να είναι περισσότεροι οι βουλευτές του, που θα μάχονται καθημερινά για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί.

Ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ψήφο ανοχής σε καμία κυβέρνηση που θα έχει αντιλαϊκό πρόγραμμα, επισημαίνοντας ότι όλα τα άλλα κόμματα είναι δεσμευμένα απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης και γι’ αυτό οι συγκλίσεις τους είναι περισσότερες από τις διαφορές τους.

Αντίθετα, είπε ότι το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξουσίας το οποίο αφορά στο σύνολο της ζωής του λαού και το συζητάει με τον λαό καθημερινά, όχι μόνο προεκλογικά. Σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα, ο κόσμος συζητάει πλέον πιο σοβαρά για το πού πάει αυτό το σύστημα και το κράτος του, σε ποιά κοινωνία μεγαλώνουν τα παιδιά, θυμίζοντας τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για το έγκλημα των Τεμπών, όπου κυριάρχησε το σύνθημα «τα κέρδη τους – οι ζωές μας».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...