Βουλή: Ερώτηση για τη μοριοδότηση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων

Τελετή Ορκωμοσίας 264ου Σχολείου ΣΕΑΜ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Άμυνας με την οποία ζητά να λάβει η κυβέρνηση για την άμεση τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τη μοριοδότηση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων με τον ανάλογο συντελεστή βαρύτητας.

Ολόκληρη η Ερώτηση του ΚΚΕ:

Θέμα: Μοριοδότηση στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων από τη συμμετοχή τους στο Σχολείο Τμήματος Διοικητών Υπομονάδων

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας κατέθεσε την Ερώτηση 1953/14-11-2019 προς τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου η επίδοση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων να ενταχθεί στα κριτήρια μοριοδότησης μεταθέσεων, με τον ανάλογο συντελεστή βαρύτητας.

Η κυβέρνηση στην απάντηση της σχετικής ερώτησης ανάμεσα στα άλλα ανάφερε ότι: «Εξετάζεται η τροποποίηση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στο μέτρο που απαιτείται, με απώτερο σκοπό, το Σχολείο Διοικητών Υπομονάδων να μοριοδοτείται με ανάλογο συντελεστή βαρύτητας».

Ωστόσο αν και έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, η κυβέρνηση δεν έχει πάρει κανένα μέτρο σχετικά με τη μοριοδότηση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων με τον ανάλογο συντελεστή βαρύτητας.

Επίσης η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), με έγγραφό της διαμαρτύρεται διότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια για τη μοριοδότηση του Σχολείου Διοικητών Μονάδων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την άμεση τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τη μοριοδότηση του Σχολείου Διοικητών Υπομονάδων με τον ανάλογο συντελεστή βαρύτητας;

Δείτε ακόμα...