Βουλή: Ερώτηση για την καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του ΝΝΚ

ΝΝΚ - Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης
Φώτο Αρχείου / Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης / Πηγή: hellenicnavy

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος, Παφίλης Θανάσης και Συντυχάκης Μανώλης κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Άμυνας. Ζητούν την καταβολή των οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, όπως πραγματοποιήθηκε στα υπόλοιπα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού. θυμίζουμε ότι χθες το alt.gr είχε δημοσιεύσει τις επιστολές της ΠΟΕΣ και της ΕΣΠΕΕΧ με τις οποίες αναδείχθηκαν οι καταγγελίες του υγειονομικού προσωπικού του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (ΝΝΚ).

Ολόκληρη η Ερώτηση του ΚΚΕ προς τον Υπουργό Άμυνας:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Με έγγραφά τους η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), διαμαρτύρονται για την εξαίρεση ομάδας υγειονομικού προσωπικού του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από την καταβολή οδοιπορικών εξόδων για την εμπλοκή τους στην υγειονομική διαχείριση της πανδημίας, επισημαίνοντας το γεγονός ότι στα υπόλοιπα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού καταβλήθηκαν το οδοιπορικά έξοδα στο υγειονομικό προσωπικό που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την καταβολή των οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, όπως πραγματοποιήθηκε στα υπόλοιπα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού;

Οι Βουλευτές
Παπαναστάσης Νίκος
Παφίλης Θανάσης
Συντυχάκης Μανώλης

Δείτε ακόμα...