Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Νέα σύλληψη – Η τρίτη σ’ ένα 24ωρο

Περιπολικό της αστυνομίας - Άμεση Δράση
Πηγή: Eurokinissi

Σε μία ακόμα σύλληψη ατόμου, με βάση τα πρόσφατα εντάλματα που είχαν εκδοθεί για την υπόθεση της 12χρονης, προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 55 ετών ενώ αναμένεται, μέσα στην ημέρα, η σύλληψη του τέταρτου ατόμου που αναζητείται από την ΕΛΑΣ. 

Σε ότι αφορά τις χθεσινές δύο συλλήψεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κρατούνται από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ένας 35χρονος και ένας 39χρονος, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άντρες συναντήθηκαν μαζί της, τουλάχιστον τρεις φορές ο πρώτος και μία φορά ο δεύτερος, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία laptop, tablet και δύο κινητά τηλέφωνα και στο σπίτι του 39χρονου ένα πιστόλι με 42 σφαίρες, tablet, κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...