Ζαχάροβα: Ειρωνεύεται τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για τα UFO

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, η ανησυχία γύρω από τα πρόσφατα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να συνδεθεί με τις επερχόμενες εκλογές στην Αμερική, δεδομένης της αδυναμίας αντιμετώπισης του προβλήματος με τη Ρωσία, επειδή «έχει εξαντληθεί πλήρως», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sputnik σήμερα Τετάρτη.

«Ξέρετε ότι οι εκλογές είναι σχετικά κοντά για  τις ΗΠΑ. Δεν είναι περίεργο που θα υπάρχουν Pokemon, θα υπάρχουν UFO, γιατί μου φαίνεται ότι είναι απλά αδύνατο να συνεχιστεί η προώθηση του θέματος της Ρωσίας, επειδή το έχουν εξαντλήσει τελείως και το έχουν καταντήσει σε παραλογισμό, κουράζοντας τους πάντες με το θέμα στον τομέα της πληροφόρησης και της πολιτικής. Δεν βλέπω άλλο τρόπο πώς μπορούν να συνεχίσουν να προωθούν αυτό το θέμα για πολλά χρόνια», είπε.

Η Ζαχάροβα πρόσθεσε επίσης ότι η επιστροφή της κυβέρνησης Μπάιντεν στο θέμα της Ρωσίας θα εγείρει μόνο περισσότερα ερωτήματα «επειδή η πολιτική τους για τη Ρωσία είναι αυτή που εφαρμόστηκε σε καταστροφική κλίμακα και με συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα».

Την περασμένη εβδομάδα, η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) εντόπισε τρία «άγνωστα αντικείμενα», δύο από τα οποία καταρρίφθηκαν από τον αμερικανικό στρατό στον εθνικό εναέριο χώρο και ένα άλλο πάνω από το καναδικό έδαφος. Σημειώνεται ότι και τα τρία αντικείμενα ήταν πολύ μικρότερα από το κινεζικό μπαλόνι, ήταν σε χαμηλότερο υψόμετρο και δεν ήταν παρόμοια στην εμφάνιση. Το τελευταίο από αυτά καταστράφηκε την Κυριακή πάνω από τη λίμνη Χιούρον στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά, με τα συντρίμμια του να πέφτουν πιθανώς στα καναδικά χωρικά ύδατα.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...