Ενέργειες τρομοκράτησης και φίμωσης κατά όποιου διεκδικεί δεν πρέπει να έχουν θέση σε κανένα στρατόπεδο

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Την στήριξή του στον στρατιώτη του 644 Μ/Κ ΤΠ που στοχοποιήθηκε επειδή ζήτησε να ληφθούν μέτρα προστασίας της υγείας από τον κορονοϊό, εκφράζει με επιστολή του φαντάρος της ΕΛΔΥΚ, τονίζοντας ότι ενέργειες που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν οποιονδήποτε διεκδικεί και αναδεικνύει την πραγματική ουσία του όποιου προβλήματος, δεν έχουν και δεν πρέπει να έχουν χώρο σε κανένα στρατόπεδο.

Αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Θα ήθελα και εγω από πλευράς μου να δηλώσω την στήριξη μου στον συνφάνταρο  του 644 Μ/Κ ΤΠ και να καταγγείλω την απαράδεκτη ενέργεια της διοίκησης.

 Ενέργειες όπως αυτή, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν οποιονδήποτε διεκδικεί και αναδεικνύει την πραγματική ουσία του όποιου προβλήματος, δεν έχουν και δεν πρέπει να έχουν χώρο σε κανένα στρατόπεδο. 

Σήμερα ένας νέος καλείται να υπηρετήσει την πατρίδα, μέσα σε συνθήκες πανδημίας χωρίς κανένα μέτρο προστασίας επί της ουσίας, χωρίς την οικονομική στήριξη που θα έπρεπε να του δίνεται από το κράτος. Την ίδια στιγμή ακριβώς, φωνές λογικής νέων ανθρώπων που προβληματίζονται και απαιτούν το φυσιολογικό και αναγκαίο, όπως είναι η υγεία, φιμώνονται και πόσο μάλλον με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές. 

Να πάρει θέση η κυβέρνηση και κάθε υπεύθυνος!

Να παρθεί πίσω η αβάσιμη και καθοδηγούμενη γνωμάτευση! 

Φαντάρος ΕΛΔΥΚ»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...