Υπουργείο Ναυτιλίας: Κατάντια οι χορηγίες

EUROKINISSI

Η κατάντια του υπουργείου Ναυτιλίας φαίνεται κι από την αξιοποίηση των κάθε λογής χορηγιών από μεγαλόσχημους κατά κανόνα «φιλάνθρωπους». Για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων οι εφοπλιστές από τα δισεκατομμύρια που εξασφαλίζουν από τις φοροαπαλλαγές, όπως και από το ξεζούμισμα των ναυτεργατών, δίνουν και κάποια αποφάγια για να δηλωθούν ως μεγάλοι ευεργέτες. Άλλοι αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες, άλλοι πολεμικά πλοία και μάσκες χειρουργικές. Πώς να ξεχαστεί η μονάδα εγκαυμάτων μετά το ξεκλήρισμα 14 οικογενειών στην ΠΕΤΡΟΛΑ. Ακόμα μυρίζει η καμμένη σάρκα στην Ελευσίνα. Τώρα πανηγυρίζει η κυβέρνηση – όπως κι η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ με το βάψιμο του Θ/Κ Αβέρωφ – με την επισκευή ενός ελικοπτέρου του ΛΣ. 

Συγκεκριμένα το πρώτο πτητικά ικανό ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, τύπου Aegean Dauphin, από σήμερα επανέρχεται στην ενεργό δράση και στην επιτήρηση του εθνικού θαλάσσιου χώρου.

Η επισκευή του ελικοπτέρου, μετά από βλάβη που είχε υποστεί, πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας» συμφερόντων κ. Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Ας βγάλουν συμπεράσματα οι λιμενικοί κι ο λαός. Άλλωστε κάποια στιγμή οι σημερινές ειδήσεις αυτού του τύπου θα διαβάζονται στα δημοτικά όπως ακριβώς τα συσσίτια και τα προικιά που μοίραζαν οι βασίλισσες κι οι πριγκίπισες στους δουλοπάροικους. 

Μαρκόνης

Δείτε ακόμα...