«Από το 2010 οι κυβερνήσεις μας κλέβουν 65 εκατ. ευρώ το χρόνο, λόγω των μνημονίων. Αυτά είναι λεφτά που έχουν πάρει από τον πατραϊκό λαό, μέσω της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας, και δεν τα επιστρέφουν. Είναι ώρα να τους πούμε δυνατά, για να ακούσουν τη φωνή μας, να μας δώσουν πίσω όσα μας έχουν κλέψει κι όσα στερούν από τις ζωές μας» είπε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στη χθεσινοβραδυνή συνέλευση του Αρκτικού Διαμερίσματος, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθούπολης.
Ο Δήμαρχος, στην τοποθέτησή του, ανέλυσε, σε όλους τους παρευρισκόμενους, την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος και όλοι οι Δήμοι της χώρας, με ευθύνη των κυβερνώντων και τόνισε την ανάγκη όλοι μαζί, το επόμενο Σάββατο 29 Γενάρη, με τη μηχανοκίνητη κινητοποίηση από την Πάτρα, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές διαφορές, να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα για να απαιτήσει η Πάτρα από την κυβέρνηση όλα όσα δικαιούται.
Παράλληλα έκρουσε το καμπανάκι για την απογραφή πληθυσμού. Επισήμανε ότι έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση και κάλεσε όλους να απογραφούν, ώστε ο Δήμος Πατρέων να διατηρήσει την πληθυσμιακή υπεροχή, βάσει της οποίας δικαιούται περισσότερα κονδύλια.



