Περού: Δέκα πέντε νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου – Μόνος επιζών ένα μικρό σκυλάκι

Ένα μικρό σκυλάκι είναι ο μοναδικός επιζών από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, εκ των οποίων 7 ανήλικοι, χθες, στο νότιο Περού, ανακοίνωσε σήμερα η πολεμική αεροπορία της χώρας (FAP).

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, οι διασώστες ανακάλυψαν το σκυλάκι κοντά στον νεκρό ιδιοκτήτη του, τον αντισμήναρχο Χαβιέρ Νόλε, ηλικίας 50 ετών, που επέβαινε στο ελικόπτερο μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους.

Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Τα θύματα είναι τέσσερις στρατιωτικοί και 11πολίτες, μεταξύ αυτών οι σύζυγοι των στρατιωτικών και επτά ανήλικοι ηλικίας 3 έως 17 ετών.

Το ελικόπτερο, ένα Mil Mi-17 ρωσικής κατασκευής, είχε απογειωθεί την Κυριακή από το Πίσκο, στην περιοχή Ίκα. Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν χθες στο έδαφος, κοντά στην κοινότητα Τσάλα, στην περιοχή Αρεκίπα, σε απόσταση άνω των 300 χλμ από το σημείο απογείωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...