Την Τετάρτη η απόφαση για τους εγκληματίες ναζί – Σε συγκέντρωση στο Εφετείο καλεί το ΠΑΜΕ

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη 4 Μάρτη θα ανακοινωθεί η δικαστική απόφαση για την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 27/2 από την πρόεδρο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξάγεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Το ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή του, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 4 Μάρτη, στις 8.30 π.μ., έξω από το  Εφετείο Αθήνας. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι φασίστες, τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος, υπερασπίζοντας τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές και το κράτος τους, επιχειρούν ξανά να βγουν από τα λαγούμια τους, δρώντας μέσα στη νύχτα, στα μουλωχτά, επιχειρώντας να βεβηλώσουν το μνημείο προς τιμήν των εκτελεσμένων στην Καισαριανή.

Αυτή είναι η θέση τους: Να επιστρέψουν στα ίδια σκοτάδια που γεννήθηκαν! Η πάλη απέναντι στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά συνεχίζεται!».

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνουν επίσης το Εργατικό Κέντρο Πειραιά (ΕΚΠ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)

Δείτε ακόμα...