Ολυμπιακός: Πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Ομόνοια

CHAMPIONS LEAGUE / PLAY OFF / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΣΦΠ
CHAMPIONS LEAGUE / PLAY OFF / ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΣΦΠ / Πηγή: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 20η φορά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με αντίπαλο την Ομόνοια στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη και στο δεύτερο παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 59% κατοχή της μπάλας, αλλά και 12 τελικές στο στόχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα. Στο 5’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ελ Αραμπί βγήκε τετ α τετ με τον Φαμπιάνο, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Πειραιά, με κορυφαία στιγμή στο 82’, όταν ο Ελ Αραμπί έστρωσε με ωραίο τρόπο στον Μασούρα, αυτός σούταρε φαλτσαριστά, αλλά ο Φαμπιάνο έπεσε και απέκρουσε.

Το επόμενο βήμα της ομάδας είναι να μάθει τους αντιπάλους της στην κλήρωση που θα λάβει χώρα Πέμπτη 1η Οκτώβρη στις 18.00.

Δείτε ακόμα...