Συνεχίζονται τα προβλήματα από την έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, πλημμύρισε η εθνική οδός Πατρών – Πύργου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η εθνική οδός Πατρών – Πύργου έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι μετά από λίγα λεπτά βροχής το απόγευμα, με τους οδηγούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα αυτοκίνητά τους, να περνούν δύσκολες ώρες.
Μηχανήματα της Περιφέρειας έχουν σπεύσει στο σημείο και προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε ο χείμαρρος να βρει διέξοδο.
Περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Νοέμβρη στις 9:30 το πρωί στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αχαΐας με επικεφαλής τον Γρήγορη Συμεωνίδη, περιφερειακό σύμβουλο εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Αλέκο Θανόπουλο, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.



