Άδωνης Γεωργιάδης: Απειλεί για ένα σατιρικό βίντεο

Χριστόφορος Ζαραλίκος
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ένα σατιρικό βίντεο φαίνεται πως ενόχλησε τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, που ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου!

Στο βίντεο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος «συμβουλεύει» τον υπουργό πώς θα γεμίσει με κόσμο τον ΟΑΚΑ. Του λέει μεταξύ άλλων «αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από όσο είχες φέτος, βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση, παρουσία του κοινού, τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν δέχεται το σατιρικό ύφος του βίντεο και δήλωσε πως «τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη. Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη».

Με τη σειρά του ο Χρ. Ζαραλίκος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Ωπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά…

Δείτε ακόμα...