Αγγλία: Παρατείνεται το ποδοσφαιρικό «λουκέτο» μέχρι τις 30 Απριλίου

Ποδόσφαιρο
Πηγή: Eurokinissi

Την παράταση της αναβολής στην αγωνιστική δραστηριότητα των πρωταθλημάτων τους -λόγω της έξαρσης του κορονοϊού- τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, ανακοίνωσαν την Πέμπτη (27/3) η EPL και η EFL.

Πρόκειται για τις διοργανώτριες αρχές των τεσσάρων πρώτων (επαγγελματικών) κατηγοριών ποδοσφαίρου της Αγγλίας, δηλαδή της Premier League, της Championship, της League One και της League Two.

Προηγήθηκε την ίδια μέρα συνάντηση των δύο αυτών ενώσεων μαζί με εκείνης των ποδοσφαιριστών, στην οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που ακολούθησε, τονίστηκε η ανάγκη του να παρθούν δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να μετριαστεί η οικονομική ζημιά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

«Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει μονάχα όταν αυτό θα είναι απόλυτα ασφαλές και οι συνθήκες θα το ευνοούν», επισημάνθηκε από την EPL (διοργανώνει την Premier League) σε ό, τι αφορά την επόμενη «μέρα» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες διαβουλεύσεις επί του θέματος.

Ταυτόχρονα, σε ό, τι αφορά τις χαμηλότερες κατηγορίες, αποφασίστηκε από τις διοργανώτριες αρχές τους να ζητήσουν από την αγγλική Ομοσπονδία την ακύρωση της σεζόν 2019/20.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...