Αγρότες Ηλείας: Πραγματοποίησαν νέα παράσταση στην Περιφερειακή Ενότητα στον Πύργο

Τις δράσεις της για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των βιοπάλαιστών αγροτών, συνέχισε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της οποίας, προχώρησε χθες σε παράσταση στην Περιφερειακή Ενότητα του νομού στον Πύργο.

Οι αγρότες απαίτησαν, μεταξύ άλλων, κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα τους που να τους αφήνουν ένα εισόδημα επιβίωσης, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την αύξηση του κόστους παραγωγής που οδηγεί πολλούς εκτός της καλλιεργητικής δραστηριότητας.

Σήμερα στον ΕΛΓΑ Αγρινίου

Την σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν σήμερα οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, με την Ομοσπονδία να καλεί σε παράσταση στον ΕΛΓΑ Αγρινίου στις 11πμ. Η Ομοσπονδία διεκδικεί μεταξύ άλλων άμεσες αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουν υποστεί μια σειρά καλλιέργειες που ακόμη δεν έχουν ελεγχθεί, ακόμα και από την άνοιξη.

Αντίστοιχα και οι δύο Ομοσπονδίες, προετοιμάζουν τη συμμετοχή του στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων την ερχόμενη Κυριακή.

Τέλος, το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 10:30πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...