Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων: Κάτω τα χέρια από τους κόπους μιας ζωής

Κατασχέσεις από Τράπεζες - Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων: Κάτω τα χέρια από τους κόπους μιας ζωής

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων, μετά τις τελευταίες περιπτώσεις κατασχέσεων στην περιοχή, καλεί την αγροτιά, τους εργαζόμενους και όλους τους κατοίκους των χωριών να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια για κατάσχεση της λαϊκής κατοικίας, κάθε προσπάθεια κατάσχεσης των χωραφιών, καθώς και διακοπές ρεύματος. «Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία, κάτω τα χέρια από τους κόπους μιας ζωής» τονίζει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει πως «η αδηφαγία των τραπεζιτών να βάλουν χέρι στην κατοικία των λαϊκών οικογενειών δεν βρίσκει κανένα νομοθετικό φρένο, αντίθετα κάθε κόμμα που κυβέρνησε έχει βάλει πλάτη για να διευκολυνθούν να αρπάξουν τους κόπους μιας ζωής τα κοράκια των τραπεζών».

Απαιτεί εδώ και τώρα:

– Παύση πλειστηριασμών και κατασχέσεων, κάθε μέτρου αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, αναγκαστικής είσπραξης προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τις ΔΕΚΟ, τους ιδιώτες, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

– Καμία κατάσχεση και πλειστηριασμός πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού που βρίσκονται στο «κόκκινο» συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ, διαγραφή των τόκων και «κούρεμα» του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα...