Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος»

Θέατρο - Μουσική - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός ως «Άνθρωπος - Ορχήστρα»
Φώτο Αρχείου / Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός ως «Άνθρωπος – Ορχήστρα»

Γνωστός ως «Άνθρωπος – Ορχήστρα» για την ικανότητά του να παίζει πολλά μουσικά όργανα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα υποδεχτεί φέτος όσους αγαπάνε τη μουσική, το θέατρο και τις τέχνες σε έναν χώρο δικής του «έμπνευσης»… Παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις θα περιμένουν φέτος μικρούς και μεγάλους στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην κεντρική πλατεία στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Το παιδικό πρόγραμμα εγκαινιάζεται με τη μουσική παιδική παράσταση: «Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο – Ορχήστρα» για τέσσερις Κυριακές του Οκτώβρη (10, 17, 24, 31) στις 12 το μεσημέρι. Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ως «Άνθρωπος – Ορχήστρα» υποδέχεται τον πολυτάλαντο δημοφιλή ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου ως Αλφαβητούλη, έναν απίθανο χαρακτήρα που αναζητά τον πιο μελωδικό τρόπο για να μάθει τα γράμματα της ΑΒ και τα μυστικά τους. Ο Αλκιβιάδης φορτώνεται τα μουσικά του όργανα και παρέα με τον Λευτέρη μετατρέπουν κάθε γράμμα της Αλφαβήτας σε νότες, ιστορίες, τραγούδι και ρυθμό. Πιστοί τους σύμμαχοι και βοηθοί: Τα παιδιά που παρακολουθούν και συμμετέχουν ενεργά στη δράση του έργου!

Ακόμα, κάθε Σάββατο του Οκτώβρη (9, 16, 23, 30) στις 6 το απόγευμα θα παρουσιάζεται «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο». Ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά.

Εισιτήρια στο viva.gr.

Τηλ. επικοινωνίας για σχολεία: 6977255788.

Δείτε ακόμα...