Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση – μαζική εξόρμηση στην πύλη του στρατοπέδου «Κανδηλάπτη»

Κινητοποίηση – μαζική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι από δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και στην Αλεξανδρούπολη έξω από την πύλη του στρατοπέδου «Κανδηλάπτη».

Στάθηκαν έξω από την πύλη και μοίραζαν την ανακοίνωση στους στρατευμένους που έβγαιναν από το στρατόπεδο, ενώ μέσα από τα πανό που κρατούσαν απαιτούσαν: «Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ προετοιμάζουν πόλεμο – καμία συμμετοχή στις ΝΑΤΟικές ασκήσεις – καμία διευκόλυνση στους φονιάδες», «μέτρα πρόληψης για την πανδημία σε όλες τις μονάδες – όχι στην αύξηση της θητείας – έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατευμένους».

Εκεί, στους στρατευμένους μίλησε η Νίκη Δραμανίδου στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ανέδειξε τον κίνδυνο που απορρέει από τη μετατροπή των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, του λιμανιού και του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης σε αμερικανόΝΑΤΟική βάση. Και τους κάλεσε να μην εμπιστευτούν όσους λένε ότι οι φονιάδες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, οι ξένες πολεμικές βάσεις στην Ελλάδα, προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού.

Δείτε ακόμα...