Αμερικάνικο βομβαρδιστικό Β-52 πάνω από την Ελλάδα

Αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cnn.gr, αμερικανικό βομβαρδιστικό τύπου Β- 52, είχε προγραμματιστεί να πετάξει σήμερα 28/8 στον ελληνικό εναέριο χώρο, για να κάνει επίδειξη σημαίας των ΗΠΑ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το αεροσκάφος, που σκορπάει θάνατο με τις βόμβες που μεταφέρει, θα εισέλθει στο FIR Αθηνών από τη Χίο θα συνοδεύεται από ελληνικά F-16 και θα πετάξει πάνω από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στα 22.000 πόδια και τι κρίμα που δεν είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

Μπορεί η σημαία των ΗΠΑ να μην είναι ορατή, αλλά οι συνέπειες από το περιεχόμενο του Στρατηγικού Διαλόγου ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ, που προετοίμασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ είναι ορατές και εγκυμονούν κινδύνους για το λαό μας.

Καθημερινά ο λαός μας διαπιστώνει την αυξανόμενη παρουσία των αμερικανονατοϊκών στη βάση της Σούδας, αλλά και στις υπόλοιπες βάσεις που έχουν εγκαταστήσει στη χώρα μας.

Το αντιλαμβάνεται καθημερινά με το βάθεμα της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από την εποχή του Πιουριφόι και του Μακάρθι. Ωστόσο το πνεύμα τους είναι σίγουρο ότι πλανάται πάνω από τη χώρα μας.

Λ.Α.

Δείτε ακόμα...