ΑμερικανοΝΑΤΟικοί ναύτες εκτός ορίου συνεχίζουν τα αίσχη τους στην Κρήτη

Αμερικανοί Ναύτες σε αεροπλανοφόρο

ΑμερικανοΝΑΤΟικοί ναύτες εκτός ορίου συνεχίζουν τα αίσχη τους στην Κρήτη, ενώ κάποιοι επιμένουν στο…”καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα”.

Αυτή τη φορά, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, που έκαναν “διάλειμμα” από επιχειρήσεις και αποστολές, εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά, την Κυριακή το βράδυ, όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της.

Το συμβάν συνέβη σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη των Χανίων. Οι ΝΑΤΟικοί, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο αρχικά, και μετέπειτα στο δωμάτιο, που ήταν εκείνη την ώρα μόνο του το μικρό κορίτσι, το οποίο, όπως είναι φυσικό, φοβήθηκε και κλειδώθηκε στο μπάνιο.  Οι ΝΑΤΟικοί ισχυρίζονταν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και … μπέρδεψαν τα δωμάτια και το ξενοδοχείο.

«Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, τραμπούκικων και επικυρίαρχων συμπεριφορών, στην πόλη μας, από ΝΑΤΟϊκά πληρώματα που έρχονται τάχα για αναψυχή, την ίδια στιγμή που προετοιμάζονται για πολεμικές επιχειρήσεις απανταχού στον πλανήτη και στη συγκεκριμένη περίοδο μπροστά στις εξελίξεις στην Ουκρανία» τονίζει η ΤΕ Χανιών του ΚΚΕ και προσθέτει: «Αυτή είναι η “ασφάλεια” και η “προστασία” που παρέχει στον χανιώτικο λαό η πρόσδεση της χώρας μας στο άρμα του ΝΑΤΟ και η παροχή διευκολύνσεων μέσω της βάσης της Σούδας! Έχουν ακέραιη την ευθύνη τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και οι προηγούμενες, αλλά και το σύνολο των αστικών κομμάτων, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη βάση και την πόλη μας σε κέντρο διερχομένων, απαιτώντας την ανοχή μας, στο όνομα των ματωμένων δολαρίων.

Καλεί το χανιώτικο λαό να καταδικάσει το γεγονός της επίθεσης σε έφηβη μαθήτρια και να φωνάξει: «Ως εδώ!». Καμία ανοχή στους τραμπούκους του ΝΑΤΟ! Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς! Να κλείσει η βάση της Σούδας!»

Την εισβολή και την επίθεση καταγγέλλει και η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, η οποία κάλεσε στη συμμετοχή στα δικαστήρια απαιτώντας να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟικοί που ευθύνονται για την τρομοκράτηση της 14χρονης.

Σημειώνει ότι «το παραπάνω είναι ένα ακόμα περιστατικό που προστίθεται στα δεκάδες περιστατικά που έχουν ζήσει τα Χανιά με ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων. Αυτή είναι η “προστασία” που οι ΝΑΤΟϊκοί φονιάδες εξασφαλίζουν στον τόπο μας. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της Ν.Δ που μαζί με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει την Πόλη μας τόσο σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών, όσο και σε μαγνήτη κινδύνων. Αυτή είναι η “αναβάθμιση” του στρατιωτικού τουρισμού, που θέλουν για τα Χανιά!» και απαιτεί να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...