Αναζητείται ένοχος… και τσίπα

Η «Αυγή» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο «Ένα έγκλημα αναζητεί ένοχο», με αφορμή την δολοφονική και βάρβαρη επίθεση στο νοσοκομείο Αλ Άχλι στη Γάζα

Ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρει ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή»; Κανένας μάλλον.

Κι αυτό γιατί μετά την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που «καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση της Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ», εκφράζοντας και την αλληλεγγύη του στο Ισραήλ, σήμερα η «Αυγή» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο που θα ζήλευε κι ο αγαπημένος τους «Μπίμπι».

«Ένα έγκλημα αναζητεί ένοχο», διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που γράφει ότι «”δεν χτυπήσαμε εμείς” λένε ισραηλινός στρατός και Χαμάς» με αφορμή την δολοφονική και βάρβαρη επίθεση στο νοσοκομείο Αλ Άχλι στη Γάζα. Τη στιγμή που η ισραηλινή θηριωδία έχει ξεσηκώσει παγκόσμια κατακραυγή, η «Αυγή» αναλαμβάνει να ξεπλύνει το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ αφήνοντας να εννοηθεί ότι το χτύπημα μπορεί να έγινε από τους Παλαιστίνιους και όχι από τους Ισραηλινούς, ακριβώς δηλαδή ότι λέει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Ισραήλ και των ευρωατλαντικών επιτελείων. 

Ποιος ξέρει; Ίσως στο επόμενο φύλλο της η «Αυγή» να φιλοξενήσει και συνέντευξη του διαδικτυακού «πιστολιού» του Νετανιάχου, Hananya Naftali, που από χθες ανεβοκατεβάζει αναρτήσεις με fake news στο Twitter, να μας δώσει τα «φώτα» του.

Την απάντηση στον βρώμικο ισαποστακισμό, τα fake news και τους κολαούζους ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραήλ την έδωσε ο λαός και οι εργαζόμενοι της Αθήνας που μαζί με τους Παλαιστίνιους που ζουν στη χώρα μας βροντοφώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» στους δρόμους της πρωτεύουσας και έξω από την πρεσβεία του κράτους-τρομοκράτη, παρά την προκλητική επίθεση της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα...