Ανενόχλητοι σουλατσάρουν στο Αιγαίο οι “αμερικανοΝΑΤΟικοί φονιάδες”..!

Αεροπλανοφόρο "Αϊζενχάουερ"
Αεροπλανοφόρο “USS Dwight D. Eisenhower”

Μετά τον κατάπλου του τεράστιου πλοίου “Endurance” στην Αλεξανδρούπολη και την αποβίβαση στρατιωτικού εξοπλισμού με βόρεια  κατεύθυνση, ένα άλλο -πολύ γνωστό- αμερικανικό αεροπλανοφόρο, το “Eisenhower”, κατέπλευσε το Σάββατο 20 Μαρτίου, στο Μαράθι της Κρήτης.

Οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί φονιάδες, με την ευθύνη, κάλυψη και στήριξη των αστικών κυβερνήσεων, κατάντησαν την Ελλάδα μια τεράστια αμερικανική βάση!!!

Δήθεν για ξεκούραση των στρατιωτών του 6ου στόλου ο κατάπλους – όπως παραπλανητικά παρουσιάζουν η κυβέρνηση της ΝΔ και η αμερικανική διοίκηση της βάσης- αποτελεί προσβολή για το λαό μας και ειδικά για το λαό της Κρήτης, με τα γνωστά έκτροπα και τις συμπεριφορές των Αμερικανών στρατιωτών.

Η αλήθεια είναι όμως πως η αρμάδα του θανάτου, ήρθε στον κόλπο της Σούδας για μια ακόμα “πρόβα πολέμου”, για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων των ΗΠΑ σε Ευρώπη και Αφρική.

Μετά από Αλεξανδρούπολη και Σούδα, μόνο αστείο θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς, ότι είμαστε “πυλώνας σταθερότητας” της Μεσογείου.

Δυστυχώς φέρνουν  τον πόλεμο στο κατώφλι μας!!!

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, φοιτητές, νέοι, συνταξιούχοι, απόστρατοι, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ να αγωνιστούμε και να βροντοφωνάξουμε, να φύγει ΤΩΡΑ η αρμάδα του θανάτου από την Κρήτη, από την Ελλάδα.

Να μην επιτρέψουμε να καταντήσουν – το κεφάλαιο, τα μονοπώλια , οι επιχειρηματικοί όμιλοι με την στήριξη των αστικών κομμάτων- τη χώρα μας σε “πολεμικό ορμητήριο” του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.

  • Να μην δοθεί καμία βοήθεια στους αμερικανονατοϊκούς φονιάδες!!!
  • Καμία ανάμειξη των ενόπλων δυνάμεων, των Ελλήνων στρατιωτικών και του στρατεύσιμου προσωπικού , στις επιχειρήσεις τους.
  • Να κλείσει ΤΩΡΑ η  αμερικανική βάση της  Σούδας κι όλες οι βάσεις στην Ελλάδα.
  • ΤΩΡΑ έξω απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  • ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..!

Αλέξανδρος Κορωνάκος
Υποπλοίαρχος Π.Ν. εα

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...