Από σήμερα έως και 5 Ιουνίου πραγματοποιείται η κατάταξη της 2026 Β/ ΕΣΣΟ εν μέσω αυξημένης εμπλοκής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα διάφορα μέτωπα των πολεμικών συγκρούσεων.
Έρχεται η ώρα που μία ακόμα σειρά από νέους οπλίτες θητείας θα γνωρίσουν από κοντά την… “Μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή”, την προετοιμασία τους με άλλα λόγια για την διαφαινόμενη πολεμική εμπλοκή με το έτερο υπό διαμόρφωση ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο Κίνας, Ρωσίας. Η ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην επέκτασή της ενώ και οι ιμπεριαλιστικές συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή συνεχίζουν να μαίνονται, αφού οι αντιθέσεις που τις πυροδότησαν είναι βαθύτερες και πιο πολύπλοκες από όσο θέλουν να τις παρουσιάζουν η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, δεν θα τους αφήσουν μόλις περάσουν την πύλη του στρατοπέδου.
Το ίδιο όμως ισχύει και για κάθε αναφαίρετο δικαίωμά τους. Γι’ αυτό το λόγο κανένας να μην σκύψει το κεφάλι, να μη φοβηθεί! Με εφόδιο τον Ριζοσπάστη και τον Οδηγητή να βγουν μπροστά και να παλέψουν μαζί με το λαό για να απεμπλακεί η χώρα από κάθε ιμπεριαλιστική αποστολή και να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να παλέψουν για να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις του θανάτου και να αποδεσμευτεί η χώρα από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Οι φαντάροι με αγωνιστική στάση, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη να ενισχύσουν τις επιτροπές φαντάρων όπου υπάρχουν και να πρωτοστατήσουν στην δημιουργία νέων.
Να πάρουν τη θέση που τους αναλογεί στο πλάι του λαού που αγωνίζεται και να εκφράσουν και με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στους επικίνδυνους σχεδιασμούς αλλά και να παλέψουν για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην θητεία τους.
Το alt.gr θα είναι στο πλευρό τους, θα είναι η φωνή τους κι εύχεται σε όλους τους νέους στρατευμένους καλή αγωνιστική θητεία με ψηλά το κεφάλι!



