«Απόψε το σχεδιάζουμε»: Η νέα «αυτοσχεδιαστική» κωμωδία του Άγγελου Πυριόχου

Η νέα αυτοσχεδιαστική κωμωδία του Αγγελου Πυριόχου στην Αυλή του «Από Κοινού» Θέατρο ετοιμάζεται από τους Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνη Ξένο, Αγγελική Ξένου και τον πολυμήχανο βοηθό τους Κωνσταντίνο Καραγάνη.

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στις 18 Ιουλίου στην Αυλή του «Από Κοινού» Θέατρο και οι παραστάσεις θα είναι κάθε ΠέμπτηΠαρασκευή και Σάββατο στις 21:15.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα θεατρικό μπουλούκι ξεμένει από θίασο και θεατές σε επαρχιακή πόλη. Ο θιασάρχης και η φιλόδοξη πρωταγωνίστρια ανεβάζουν την «Όπερα της πεντάρας» για δύο, και μετά την θριαμβευτική αποτυχία, δεν έχουν χρήματα ούτε για φαγητό.! Τότε εμφανίζεται η Μανόν. Ιδιοκτήτρια στουντίου κοινώς οίκου σεξουαλικών ανακουφίσεων. Έχει γράψει τις δραστηριότητες της και τους προτείνει να χρηματοδοτήσει παράσταση με τον όρο να είναι πρωταγωνίστρια. Θεωρεί πως η μαντάμ Παρί από τα Κόκκινα Φανάρια ωχριά μπροστά στα δικά της φανάρια. Οι απελπισμένοι καλλιτέχνες δέχονται.

Πρέπει όμως να κρατήσουν τα προσχήματα. Προσπαθούν να προσαρμόσουν το απροσάρμοστο κείμενο μέσα από Τσέχωφ και Σαίξπηρ . Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες καταλήγουν στο να παίξει ο καθένας ό,τι θέλει . Η πρεμιέρα καθυστερεί. Ο θιασάρχης και η πρωταγωνίστρια αποφασίζουν να δολοφονήσουν την επί χρήμασι και συγχρόνως έρχονται σε συμφωνία πάντα με την επί χρήμασι να δολοφονηθεί είτε ο ένας είτε η άλλη στη διάρκεια της παράστασης. Ποιάς παράστασης; Ποίου έργου; Ποιός θα είναι ο δολοφόνος; Μα είναι απλό. Θα σχεδιαστεί επί σκηνής! Εξ ου και ο τίτλος: «ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ».

Συντελεστές παράστασης

Συγγραφέας: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία: Αγγελική Ξένου

Παίζουν (με σειρά αρχαιότητας): Ελένη ΓερασιμίδουΑντώνης ΞένοςΑγγελική Ξένου

Εικαστική – μουσική επιμέλεια: Από Κοινού

Φωτογραφίες- Γραφιστικά- Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Καραγάνης

Παραστάσεις: ΠέμπτηΠαρασκευήΣάββατο στις 21:15 – Από 18 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου

Διάρκεια παράστασης: 90΄ με διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων:

Πέμπτη: γενική είσοδος 12€

Παρασκευή- Σάββατο: κανονικό  14€ , μειωμένο 10€ (ΑμΕΑ, Φοιτ., Ανεργ. 65+)

earlybird8€

(η οικονομική προσφορά early bird ισχύει από τις 11 Ιουλίου έως τις 21 Ιουλίου, για την ηλεκτρονική προπώληση όλο το 24ωρο ενώ για τις τηλεφωνικές κρατήσεις καθημερινά τις ώρες 10:00 – 14:00)

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/theater/apopse-to-sxediazoume-tou-aggelou-pyrioxou/

Πληροφορίες-κρατήσεις: 211 4057249

Παραγωγή: Από Κοινού Θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι (μετρό: Κεραμεικός)

Δείτε ακόμα...