Αστυνομία: Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Πηγή: Eurokinissi

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Συνελήφθη χθες, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 15χρονος κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα τέσσερις ανήλικοι (14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν ως συνεργοί του συλληφθέντα, και για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος βιντεοσκοπούσε την επίθεση. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο, τον οποίο οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...